Verzenden & retourneren

Verzenden:

Wij verzenden onze pakketten daagelijks met PostNL of DHL. Je hebt je pakket altijd binnen 5 werkdagen in huis.
De verzendkosten zijn al berekend bij uw bestelling, als de bestelling door de brievenbus past krijgt u binnen 5 werkdagen de teveel betaalde verzendkosten retour gestort. De verzendkosten voor onze buitenlandse klanten worden ook automatische berekend in de bestelling.
Grote bestellingen die niet met PostNL of DHL verstuurd kunnen na overleg op een andere manier bezorgd worden.
 

Retouren:

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over de producten die je van ons hebt ontvangen. Maar had je toch andere verwachtingen van hetgeen je bij ons hebt gekocht, dan doen wij niet moeilijk. Wij zijn pas tevreden als jij blij van je aankoop wordt. Service vinden we belangrijk en retourneren kan altijd. Ook bij afgeprijsde artikelen. Daarbij hanteren we de volgende spelregels:

  • Meld je retourzending vooraf aan via [email protected] o.v.v. je ordernummer (Let op: retouren die niet van tevoren zijn gemeld, worden niet in behandeling genomen).
  • Doe de retourzending met zorg in de verpakking en vermeld duidelijk je ordernummer. (Artikelen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen, kunnen wij helaas niet crediteren)
  • Stuur je retourzending voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen na ontvangst naar:
      
Stoer en robuust wonen
Argwonweg 61
1362 AC ALMERE


Na verwerking van je retourzending ontvangt u een credtinota en wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.